Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeneindhoven.nl


  Helderzienden in Eindhoven geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Marie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeneindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Lieve Marie, wat een lieve zachte vrouw ben jij. Ik stelde je een vraag, en ik kreeg zoveel uitleg. Wouw. Wat je zag klopte volledig, en je vertelde dat alles goed komt nog dit jaar. Ik hou je zeker op de hoogte hoe alles verloopt. Lieve groetjes Yo.




Ervaring van yolanda met helderziende Marie   Ervaring van yolanda met helderziende Marie   Ervaring van yolanda geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie en ik hebben heel rustig gepraat. Ik kon elke uitspraak van haar onmiddellijk plaatsen zonder dat ik bijkomende uitleg moest geven of vragen. Dit was een mooi gesprek, waarvoor dank Marie.




Ervaring van Sarah met helderziende Marie   Ervaring van Sarah met helderziende Marie   Ervaring van Sarah geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Hoi Marie ik wil jou bedanken voor jou steun en voorspellingen waarvan er een aantal zijn uit gekomen. nu nog die ene belangrijke voor mij iedere keer wanneer ik jou spreek krijg ik een soort rust over mij die mij weer vertrouwen geeft. jij ben een top medium maar bovenal een lieve vrouw .groeten edwin.




Ervaring van Edwin met helderziende Marie   Ervaring van Edwin met helderziende Marie   Ervaring van Edwin geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Twee dagen terug Marie gesproken over drie werkplekken. Via de pendel en haar inlevingsvermogen kwam zij tot de conclusie welke er zouden afvallen. Vandaag gehoord welke twee het niet zouden worden. Inderdaad de twee welke Marie al zei en wat haar pendel aan gaf. Kort maar krachtig was het antwoord en het is juist. Super.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Wat een mooi consult had ik van u afgelopen week. Een paar weken geleden had ik ook een gesprek met u. In de kaarten zag u verschillende gebeurtenissen. Een aantal zijn al uitgekomen. Verbazend dat u dat kan zien. Ik heb daardoor vertrouwen dat het goed komt. Ik ga u snel weer bellen.




Ervaring van Fan met helderziende Marie   Ervaring van Fan met helderziende Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 10 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Wat heeft u het goed gezien vorige maand. De voorspelling is uitgekomen, precies gegaan zoals u zei. Marie u bent een vriendelijke, bescheiden vrouw die de waarheid zegt. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Heel prettig gesprek gehad. Ik bel u snel weer.




Ervaring van sinti met helderziende Marie   Ervaring van sinti met helderziende Marie   Ervaring van sinti geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Wat een aangename persoon en ze stelt u zo gerust. Hopelijk komt alles uit maar dat laat ik wel weten. Dank u.




Ervaring van Sonia met helderziende Marie   Ervaring van Sonia met helderziende Marie   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie jouw pendel heeft het helemaal goed. Mijn zoon komt een paar dagen thuis. Zo goed bent u. Geweldig weer.




Ervaring van anoniem met helderziende Marie   Ervaring van anoniem met helderziende Marie   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie, ik heb je gisteravond gesproken. Wat heb je mij gerustgesteld. Ongelooglijk wat jij ziet in jouw kaarten. Klopt gewoon..




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Bedankt Marie voor de snelle reading. Je hebt me gerustgesteld en ik heb weer moed. Het zal zoals altijd wel uitkomen.Ik zal het je laten weten of jouw voorspelling weer klopt.




Ervaring van M met helderziende Marie   Ervaring van M met helderziende Marie   Ervaring van M geplaatst op 10 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie, je bent een super medium. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Alweer is jouw voorspelling uitgekomen. Soms duurt het wat langer dan je denkt ,maar uiteindelijk gebeurt het dan toch. Omdat het altijd uitkomt wat jij ziet in de kaarten heb ik vertrouwen in de toekomst Marie. echt fantastisch hoe jij werkt en alles ziet en aanvoelt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie, heeft mij helemaal gerustgesteld.
Ik zal schrijven als haar voorspelling is uitgekomen.
Ze geeft vertrouwen.
Bedankt Marie.




Ervaring van Elly met helderziende Marie   Ervaring van Elly met helderziende Marie   Ervaring van Elly geplaatst op 19 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Wauw. Echt wauw.
Ondanks ik onzeker was en terug belde.
Zijn de eerste voorspellingen Exact in details uitgekomen. Marie u bent een kanjer open en eerlijk . Duizendmaal dank. Een engel op aarde
Heel veel liefs .




Ervaring van T met helderziende Marie   Ervaring van T met helderziende Marie   Ervaring van T geplaatst op 19 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Hallo Marie, je had gelijk met je voorspelling. Ik heb inderdaad ontslag gekregen. Gelukkig zullen er nu ook weer nieuwe deuren open gaan.
Bedankt voor je eerlijkheid, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Marie   Ervaring van Karin met helderziende Marie   Ervaring van Karin geplaatst op 10 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie bedankt 5 sterren zijn te kort. je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Wendy met helderziende Marie   Ervaring van Wendy met helderziende Marie   Ervaring van Wendy geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie, het wonder is gebeurd. Je had het bij het rechte eind. Ik geb zonet een bericht gekregen van hem. Bedankt voor het geduld en de goed me raad. X.




Ervaring van Nel met helderziende Marie   Ervaring van Nel met helderziende Marie   Ervaring van Nel geplaatst op 5 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Bij de meeste getuigenissen lees je het volgende; Ik wacht jou voorspellingen af. Bij MARIE kan ik jou verzekeren dat het UITKOMT.
Jou inzichten en gevoel in situaties zijn echt zuiver. Het enigste puntje is dat jou voorspellingen sneller uitkomen dan dat je aangeeft. Hahaha maar dat vind ik niet erg. Tot bellen. Duizendmaal dank en mag je nog meer mooie mensen begeleiden met je mooie gave die hun hart openzetten om te mogen ontvangen. Xxxxxxxx.




Ervaring van * met helderziende Marie   Ervaring van * met helderziende Marie   Ervaring van * geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Heel fijn om met Marie te praten. ze kan veel zien.




Ervaring van Shanti met helderziende Marie   Ervaring van Shanti met helderziende Marie   Ervaring van Shanti geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie wat ben jij een ongelooflijk medium..het gaat hier niet om de goeie voorspellingen maar omdat je me ook de waarschuwingen gaf waar ik mijn twijfels had.je komt direct to de point.legt alles super goed uit.wat een aanwinst ben jij voor deze lijn ik geef je alle sterren aan de hemel ..tot binnenkort dan weet ik je alles te vertellen .dankjewel voor je super reading.




Ervaring van maria met helderziende Marie   Ervaring van maria met helderziende Marie   Ervaring van maria geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie, her klopt helemaal wat jij voorspeld hebt een paar weken geleden. Bovendien is het een lieve vrouw om mee te praten. Dank je wel. Je bent een een topper.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Liefste Marie,
Het was een zeer aangename gesprek.
Ik twijfel niet meer aan wat er nog komen zal.
Ons gesprek gaf mij enorm veel kracht en ik voel mezelf zeer optimistisch.
Afwachten op hetgeen gebeuren zal.
Tot zeer binnenkort.

Liefs,

Hanna.




Ervaring van Hanna met helderziende Marie   Ervaring van Hanna met helderziende Marie   Ervaring van Hanna geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie duizend maal dank. top consulente.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie kan zo veel tussenkleuren van een verhaal zien. Dit is super aangenaam.
Je wordt rustig van de waarheid die naar boven komt. Dit is heel fijn.




Ervaring van Marie met helderziende Marie   Ervaring van Marie met helderziende Marie   Ervaring van Marie geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Echt een aanrader. Heel vriendelijk en fijn gesprek gehad. Hoop dat u voorspellingen snel uitkomen. Ik houd u op de hoogte.




Ervaring van Cindy met helderziende Marie   Ervaring van Cindy met helderziende Marie   Ervaring van Cindy geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Beste Marie. Anderhalve maand geleden heb jij je eerste voorspelling voor mij gedaan. Ik wist niet wat mij overkwam toen het uitkwam. Meerdere details zijn uitgekomen waar ik nu ook echt profijt aan heb. Ik kan nog veel schrijven. Ik wil jou echt bedanken en wens dat al jou dromen en wensen uitkomen. groetjes (Vlinder :-).




Ervaring van - met helderziende Marie   Ervaring van - met helderziende Marie   Ervaring van - geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Lieve Marie, ik wil je echt bedanken voor je steun. Hiernaast wil ik ook je engelen/ gidsen bedanken voor het juist voorspellen van de toekomst. Ik ervaar nu wat je twee weken hebt voorspeld. Een grote bos bloemen, dikke kus en een knuffel. Ik heb veel moois te vertellen over Marie maar wat voor velen belangrijk is die bellen is toch de juiste voorspellingen te mogen ervaren. Bel Marie.




Ervaring van - met helderziende Marie   Ervaring van - met helderziende Marie   Ervaring van - geplaatst op 4 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie is een prettig consulent om mee te praten. Ze geeft vertrouwen en kan dingen helder zien.




Ervaring van S met helderziende Marie   Ervaring van S met helderziende Marie   Ervaring van S geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie kan super goed invoelen. en ook in de toekomst kijken, dingen die ik Al veel eerder heb gehoord. Ik heb de volste vertrouwen in je Marie. <3 .




Ervaring van S met helderziende Marie   Ervaring van S met helderziende Marie   Ervaring van S geplaatst op 21 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie kan je een spiegel voorhouden zodat je meteen geconfronteerd word met je diepste innerlijke hartperikelen. ze bereikt en voelt jou meteen zonder dat je zelf iets moet vertellen. Luister maar aandachtig naar haar, ze spreekt je aan met een rustige en aangename stem, je praat met een mooi medemens, een echt helderziend -en voelend medium. Marie, ik ga het gesprek met jou niet gauw vergeten, je hebt me diep geraakt met jouw gave en behoort tot de top op deze lijn.




Ervaring van Respect voor deze dame xxx met helderziende Marie   Ervaring van Respect voor deze dame xxx met helderziende Marie   Ervaring van Respect voor deze dame xxx geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Kort, maar prachtig gesprek. Marie heeft alles helemaal juist gezien. Veel dank.




Ervaring van Anonieme beller met helderziende Marie   Ervaring van Anonieme beller met helderziende Marie   Ervaring van Anonieme beller geplaatst op 12 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Fantastisch consult gehad, zag meteen zonder vragen wat er allemaal speelt. Aangename vrouw om mee te praten. Je hebt mn laatste twijfels weggenomen hartelijk dank ik ga er volop van genieten. Groetjes Pascale.




Ervaring van Pascale met helderziende Marie   Ervaring van Pascale met helderziende Marie   Ervaring van Pascale geplaatst op 11 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Gevraagd of ik binnenkort een baan krijg. Uitgebreid consult gehad. Is al uitgekomen. Hele verhaal, detail, klopte als een bus. Erg blij mee. Fijne stem, rustige vrouw met gevoel voor humor. Aanrader.




Ervaring van Marlies met helderziende Marie   Ervaring van Marlies met helderziende Marie   Ervaring van Marlies geplaatst op 17 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie u bent een waardevolle een liefe een eerlijke mens. Ander woord kon ik niet vinden. Ik wens u alle geluk van de wereld. Vr Gr Kadir.




Ervaring van Kadir met helderziende Marie   Ervaring van Kadir met helderziende Marie   Ervaring van Kadir geplaatst op 26 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeneindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeneindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeneindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeneindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden