Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeneindhoven.nl


  Helderzienden in Eindhoven geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Micha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeneindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha is echt aan te raden, heb juist een consult per email gedaan en nog geen 5 min later had ik al antwoord. Zo snel en goed en duidelijk. Als het uitkomt laat ik zeker iets weten. Dank je lieve Micha.




Ervaring van Sonia met helderziende Micha   Ervaring van Sonia met helderziende Micha   Ervaring van Sonia geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Je bent top Micha, je zag alles zonder dat ik iets hoefde te zeggen.
Bel je graag weer xx.




Ervaring van R met helderziende Micha   Ervaring van R met helderziende Micha   Ervaring van R geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  4 Woorden: ZIJ HEEFT EEN GAVE.




Ervaring van Nunu met helderziende Micha   Ervaring van Nunu met helderziende Micha   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lieve Micha,
Bizar hoeveel je uit 1 foto kon halen over zowel mij als de persoon die op de foto stond. Ik stond er zelf niet eens op. Ik was echt bloooown away van de hoeveelheid details die je gegeven hebt op basis van de meest minimale informatie die ik aan je gegeven heb. Nu al een enorme steun voor mij geweest. Ik ben enorm benieuwd of je mooie voorspellingen uit gaan komen. :-).




Ervaring van Stephanie met helderziende Micha   Ervaring van Stephanie met helderziende Micha   Ervaring van Stephanie geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lieve liefste Micha, waar zal ik beginnen.ik bel je nu al een hele tijd, telkens opnieuw spreek je me moed in om vol te blijven houden, je zegt en blijft het elke keer opnieuw zeggen dat het goed komt met . Ik blijf je vertrouwen. Je ziet de dingen juist en voelt me supergoed aan. Tevens zie je de blokkades en werk je daar op, dankjewel. Dankjewel dat je er elke keer weer voor me bent en wat we al samen beleeft hebben cfr maandag. Micha is een aanrader om te bellen. Veel liefs C.




Ervaring van C met helderziende Micha   Ervaring van C met helderziende Micha   Ervaring van C geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha, je had vorig jaar een voorspelling gedaan die ik niet kon geloven, maar wel wou geloven. Deze voorspelling is uitgekomen, ik kan mijn geluk niet vatten op dit moment, maar ik ben blij dat jij er bleef in geloven en mij ook moed gaf. duizend maal dank.




Ervaring van vrouwke met helderziende Micha   Ervaring van vrouwke met helderziende Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Prachtig geweldig je voelde me goed aan. ik hoop.echt op het verdere vervolg .liefs stefanie.




Ervaring van Ste met helderziende Micha   Ervaring van Ste met helderziende Micha   Ervaring van Ste geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Zeker heel goed, wow ze kan echt goed invoelen. Ze is ook heel eerlijk, dank je wel .




Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha is een top medium, ze steunt en helpt je in moeilijke perioden en ze is eerlijk is wat ze ziet en aanvoelt. Zeker aan te raden .




Ervaring van vrouwke met helderziende Micha   Ervaring van vrouwke met helderziende Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 29 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lieve mevrouw,
Mijn beltegoed was op zonder dat ik het tegoed van tevoren had gecheckt. Ik wil u hartelijk bedanken voor de inzages omtrent de liefde en financieen. U sloeg de spijker op de kop. Dank u wel. Lieve groet .




Ervaring van Man van de liefde en financieen met helderziende Micha   Ervaring van Man van de liefde en financieen met helderziende Micha   Ervaring van Man van de liefde en financieen geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Thank you Micha voor de geruststelling en de mooie vooruitzichten.topppp schat .dikke kus .




Ervaring van R met helderziende Micha   Ervaring van R met helderziende Micha   Ervaring van R geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lieve micha. dank je wel voor je geduld .




Ervaring van fa met helderziende Micha   Ervaring van fa met helderziende Micha   Ervaring van fa geplaatst op 5 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Dank je micha voor de voorspelling, en je goede advies. Terug een bevestiging dat ik op mijn gevoel moet vertrouwen. Sorry, de verbinding was verbroken. maar wil je toch nog bedanken. Ik zal nog wat geduld opbrengen tot de maand dec. X.




Ervaring van Wendy met helderziende Micha   Ervaring van Wendy met helderziende Micha   Ervaring van Wendy geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Super goed. De moeite waard om op je te wachten .om je te en spreken. Want de lijn is zo vaak bezet. Je voorspellingen zijn Al eerder bevestigd .en het invoelingsvermogen is top.




Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S geplaatst op 15 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Het is de moeite waard om op je te wachten (telefoon vaak bezet) .je voelt enorm goed in en je voorspellingen zijn ook eerder door enkele andere mediums bevestigd. Je geeft vertrouwen .




Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S geplaatst op 15 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha heeft mij enorm gerustgesteld en een goed inzicht gegeven.kortom een KANJER.




Ervaring van Jac met helderziende Micha   Ervaring van Jac met helderziende Micha   Ervaring van Jac geplaatst op 14 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha is een lieve vrouw, eerlijk in haar readings, zegt wat ze voelt en ziet. Je voelt dat ze betrokken is bij de persoon die belt. Een geluk voor mij dat ik haar gevonden heb.
Dank je Micha. Vrouwke.




Ervaring van vrouwke met helderziende Micha   Ervaring van vrouwke met helderziende Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 13 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Dank je lieve Micha. Ik ben deze morgen een stuk beter opgestaan. Laten we verder werken :) dank je lieve schat. Ik heb veel aan je.




Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Ze is de beste medium, ze is lief, eerlijk en heeft het altijd bij het rechte eind. Ik ga door een moeilijke periode en ze heeft mij hier al ontzettend in geholpen. Ik kan jullie allemaal Micha aanraden om je door uw problemen te helpen.




Ervaring van Debby met helderziende Micha   Ervaring van Debby met helderziende Micha   Ervaring van Debby geplaatst op 14 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Geduldig en eerlijk, reageert snel en uitgebreid. Denkt mee, heel fijne consults gehad. Aanrader.




Ervaring van Susan met helderziende Micha   Ervaring van Susan met helderziende Micha   Ervaring van Susan geplaatst op 30 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Zo fijn dat je er weer bent .
Micha is Top . xxx.




Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Ik heb eerder een getuigenis proberen te plaatsen maar er liep iets fout. Daarom een nieuwe poging. Ik je langs deze weg nog eens bedanken voor je steun inzichten en geduld de voorbije drie jaar. Voor mij ben je heel speciaal. Een toppertje. Dank.




Ervaring van Trouwe beller met helderziende Micha   Ervaring van Trouwe beller met helderziende Micha   Ervaring van Trouwe beller geplaatst op 12 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Al meer dan een jaar mijn grote steun en toeverlaat. Is steeds bereid alle hulp en alle kracht te gebruiken. Zonder jou had ik het allang opgegeven. Micha is top, mijn topper. Dank U voor alles al Micha en hoop dat mijn grote droom toch mijn richting mag uitkomen.




Ervaring van Debby met helderziende Micha   Ervaring van Debby met helderziende Micha   Ervaring van Debby geplaatst op 18 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Bedankt voorval je geduld inzet en eerlijkheid. Je bent ongelooflijk goed in wat je doet. Ik ben je zo dankbaar. Ik weet dat je het zelf al had opgegeven.haha. x thanks.




Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S met helderziende Micha   Ervaring van S geplaatst op 17 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Nu met alle vijf sterren ingevuld, nogmaals mijn getuigenis:

Ik heb je inmiddels meerdere malen gebeld en je bent een der beste mediums van deze lijn. Altijd consequent, altijd veel details, altijd de waarheid. Vooral ook altijd belangstellend. Ik hoop, dat je dit werk nog lang blijft doen en veel mensen mag helpen.




Ervaring van Een beller met helderziende Micha   Ervaring van Een beller met helderziende Micha   Ervaring van Een beller geplaatst op 10 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Ik heb je inmiddels meerdere malen gebeld en je bent een der beste mediums van deze lijn. Altijd consequent, altijd veel details, altijd de waarheid. Vooral ook altijd belangstellend. Ik hoop, dat je dit werk nog lang blijft doen en veel mensen mag helpen.




Ervaring van Een beller met helderziende Micha   Ervaring van Een beller met helderziende Micha   Ervaring van Een beller geplaatst op 29 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  een hele lieve dame. met het hart op de juiste plaats.




Ervaring van patricia met helderziende Micha   Ervaring van patricia met helderziende Micha   Ervaring van patricia geplaatst op 28 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha is super.




Ervaring van . met helderziende Micha   Ervaring van . met helderziende Micha   Ervaring van . geplaatst op 29 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha is een geweldig medium. Alles wat zij voorspelt, ze voelt alles haarfijn aan. Ze kan ook de tijd in maanden zeer nauwkeurig inschatten. Xxxx.




Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  hartelijk dank voor een fijn consult.




Ervaring van mlle met helderziende Micha   Ervaring van mlle met helderziende Micha   Ervaring van mlle geplaatst op 14 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Een deel van je voorspellingen is inmiddels uitgekomen. waarmee bepaalde mensen lelijk in verlegenheid gebracht zijn. Verder is 't afwachten, maar ik vertrouw ten volle op je woorden. Als iemand op de lijn wel veel, consequent en juist ziet, is 't wel Micha. Daarbij is Micha ook nog buitengewoon aardig, warm en oprecht belangstellend.




Ervaring van Eerdere beller met helderziende Micha   Ervaring van Eerdere beller met helderziende Micha   Ervaring van Eerdere beller geplaatst op 10 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Micha is een der allerbeste paragnosten op deze lijn, bovendien altijd geduldig, humorvol en liefdevol. Ze weet altijd precies ook wie je bent. Veel dank.




Ervaring van Een beller met helderziende Micha   Ervaring van Een beller met helderziende Micha   Ervaring van Een beller geplaatst op 14 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lief hartje Micha. Ooit in dit aardse bestaan ontmoet je hartjes zonder vleugels die je kunnen beroeren tot in het diepste van je ziel. zielsgenoten die op weg zijn . Jij straalt liefde warmte en geborgenheid uit ,brengt iedereen tot rust en datgene wat je ziet wordt realiteit.jij brengt mensen terug in hun kracht in hoop geloof en liefde bedankt dat jij er bent voor al diegenen die je ontroeren in harmonie waar de hemel en aarde elkaar omarmen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniempje met helderziende Micha   Ervaring van Anoniempje met helderziende Micha   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 14 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Dag micha, ondanks ik zo kwaad was op u omdat je alles zo slecht zag gebeuren in mijn recente toekomst, moet ik u spijtig genoeg weer gelijk geven. U voorspelling klopte volledig. Het is zo erg dat mijn telefonen zijn afgesloten, waardoor ik in een heel moeilijke fase zit en dacht altijd dat niet slechter kan worden maar toch blijkt het zo werkelijk ook. Dus mijn leven zit aan een heel dun draadje. Ik wou het gewoon laten weten, aangezien ik u persoonlijk niet meer kan zeggen. Het beste nog met u en blijft er steeds in uw zelf geloven want het klopt altijd bij u. Grtjes.




Ervaring van Lili met helderziende Micha   Ervaring van Lili met helderziende Micha   Ervaring van Lili geplaatst op 8 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Hoi Micha. super bedankt voor het goede gesprek. Jij bent super.




Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem met helderziende Micha   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeneindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeneindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeneindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeneindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden