Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeneindhoven.nl


  Helderzienden in Eindhoven geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Moni
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeneindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Lieve Moni, mijn belminuten waren op. Ontzettend bedankt voor het fijne gesprek. Wie weet spreken we elkaar over een paar maanden nog eens.




Ervaring van S. met helderziende Moni   Ervaring van S. met helderziende Moni   Ervaring van S. geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Sorry, mijn beltegoed was op. We zaten net in een mooi gesprek over mijn werk. U kan zeer goed invoelen en ik bel graag een keertje terug.




Ervaring van O met helderziende Moni   Ervaring van O met helderziende Moni   Ervaring van O geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Beste Moni,

Ik heb je zojuist en gisteren ook gesproken. Was en ben onder de indruk van wat je zo weet te vertellen, de beelden die je doorkrijgt. En ik herken zeker hoe je bv mijn ex partner beschrijft.
Ik vond niet alles leuk om te horen, bv met tijd, aan jezelf werken, zeker nog geen liefde.
Laat het bezinken, het is veel. Maar mijn lijfspreuk het komt uiteindelijk goed hou ik er zelf altijd in. Maar uiteindelijk, kan ook heel ver weg klinken. En daar baal ik zelf erg van.
Maar jij bent zeker goed. Dank.

Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Moni   Ervaring van Karin met helderziende Moni   Ervaring van Karin geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Beste,moni

Juist met u gesproken op veel punten zal je wel gelijk hebben.
Effe laten inwerken.
Bedankt R.




Ervaring van R met helderziende Moni   Ervaring van R met helderziende Moni   Ervaring van R geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Dag Moni. Je bent super in het zeggen wat er speelt. Verbazingwekkend. Ook al kreeg ik te horen dat het zo zal blijven. Jij weet iemand perfect te analyseren. Zeker een superaanrader. Liefs.




Ervaring van Kat met helderziende Moni   Ervaring van Kat met helderziende Moni   Ervaring van Kat geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Lieve Moni, we waren in gesprek en de verbinding viel weg. Dank voor je verhaal. De tijd zal het leren wat de uitkomst van jouw waarnemingen en gevoel is. Ik laat het je zeer zeker weten. Dank je wel.




Ervaring van loes met helderziende Moni   Ervaring van loes met helderziende Moni   Ervaring van loes geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Ik heb je net aan de lijn gehad en je laten praten. Ik moest niet veel uitleggen. Je schetste mijn situatie zoals die is.
xxx.




Ervaring van anoniem met helderziende Moni   Ervaring van anoniem met helderziende Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Geweldigggg.. 1 woord.

.




Ervaring van A. met helderziende Moni   Ervaring van A. met helderziende Moni   Ervaring van A. geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Dag Moni,
Het was kort en krachtig, ik heb een heel goed gevoel aan over gehouden, met oprecht dankjewel en voor je eerlijkheid.
Lieve Groet Erna




Ervaring van Erna met helderziende Moni   Ervaring van Erna met helderziende Moni   Ervaring van Erna geplaatst op 11 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Je bent goed Moni. Ik wil je nog bellen. Groetens J




Ervaring van Jay met helderziende Moni   Ervaring van Jay met helderziende Moni   Ervaring van Jay geplaatst op 16 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Ik kan alleen maar bevestigen wat Evelien zegt. Bel haar! Ze is echt door hierboven gezonden !!!




Ervaring van Lies met helderziende Moni   Ervaring van Lies met helderziende Moni   Ervaring van Lies geplaatst op 10 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Dag Moni
Het gesprek dat we vandaag gevoerd hebben, heeft me heel veel inzicht en voldoening gegeven. De manier waarop je de legging aanvat en constructief weergeeft heb ik als zeer aangenaam ervaren. Ik heb meteen een lijstje gemaakt met kernwoorden die altijd in mijn broekzak zullen zitten om je raad op te volgen, vertrouwen, geduld en zijn tempo. De controlefreak moet controle loslaten en de kernwoorden in zich opnemen en toepassen. Een oprecht dank-je-wel voor een geweldig medium. Liefs




Ervaring van Anoniem met helderziende Moni   Ervaring van Anoniem met helderziende Moni   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Lieve Moni
Had u gisteren aan de lijn, had nog veel langer met u willen praten, maar wat u zei allemaal, kon alles heel goed plaatsen, vooral hoe u degene beschreef waar het over ging, en waar hij nu inzit,ook dat dit voor mij een test is, kon ik helemaal plaatsen, u was heel duidelijk en legde alles goed uit,hoe het gaat verlopen allemaal. ik hoop dat dat niet lang meer zal duren,maar ik blijf erin geloven, dat wat u zei,ook uit zal komen, ik bel u zeker nog een x op Lieve groetjes Evelien




Ervaring van Evelien met helderziende Moni   Ervaring van Evelien met helderziende Moni   Ervaring van Evelien geplaatst op 19 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeneindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeneindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeneindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeneindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden