Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeneindhoven.nl


  Helderzienden in Eindhoven geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeneindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,

Iedere keer ik te veel afdwaal van mezelf krijg ik door jouw legging en advies mezelf weer op het juiste pad.
Je bevestigt wat ik vanbinnen al weet en voel.
Ik wil je hiervoor heel hartelijk bedanken.
Dankjewel .

.




Ervaring van Vicky met helderziende Odette   Ervaring van Vicky met helderziende Odette   Ervaring van Vicky geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odet, dankzij jou weet ik wat er bij de ander speelt. Je bent zo zuiver en helder in je uitleg. Maar bovenal een bijzonder prettig mens. Liefs E.




Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  lieve odette heel veel beterschap liefs mandy xxx.




Ervaring van m met helderziende Odette   Ervaring van m met helderziende Odette   Ervaring van m geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Hey Odette

Heel veel beterschap,liefde en sterkte gewenst

Liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met helderziende Odette   Ervaring van Evelien met helderziende Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Sterkte & beterschap toegewenst .




Ervaring van Gaby met helderziende Odette   Ervaring van Gaby met helderziende Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met helderziende Odette   Ervaring van Jolanda met helderziende Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Zo dankbaar dat ik je weer heb mogen spreken. De lijn werd plots verbroken maar dat hindert niet ik weet weer voldoende. Vergat je nog te melden dat je vorige voorspelling wbt werk volledig is uitgekomen. Bless you Monica.




Ervaring van Monica met helderziende Odette   Ervaring van Monica met helderziende Odette   Ervaring van Monica geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, het is me gelukt om je te pakken te krijgen, en ik wou ook alleen maar jou aan de lijn omdat alles wat je me toen had gezegd ook is uitgekomen. Daarom heb ik opnieuw vertrouwen in wat je nu allemaal hebt gezegd. Je bent een topper. Lief, eerlijk, en je vertelt niet gewoon een verhaaltje. Een zuiver en puur medium. Liefs xxx.




Ervaring van Melissa met helderziende Odette   Ervaring van Melissa met helderziende Odette   Ervaring van Melissa geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette voor mij bent u de beste op de lijn 5sterren zijn nog te weinig. Echt geweldig hoe u alleen met een naam zo gedetailleerd alles kan vertellen. Ook vind ik het fijn om met u te praten, u bent een schat. Ik laat het u weten hoe het verder verloopt bedankt liefs Mandy.




Ervaring van mandy met helderziende Odette   Ervaring van mandy met helderziende Odette   Ervaring van mandy geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Dank je wel. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken. .




Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, ik gaf namen. En jij gaf het hele verhaal tot in detail aan. Wat er nu speelt, hoe er gehandeld is. Heb al het vertrouwen in jou omschrijving van de toekomst. Ben nog steeds zeer onder de indruk van je.




Ervaring van C met helderziende Odette   Ervaring van C met helderziende Odette   Ervaring van C geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Hoi, ik had je net aan de lijn en je bent een topper. Bedankt.




Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette, van de vele consulten ben jij de meest toonaangevende en hebt als enige werkelijke details voorspeld op een wijze, die ook nog eens helpt. Geweldig bedankt en allicht tot een volgend contact. Je bent echt goed.




Ervaring van Glenn met helderziende Odette   Ervaring van Glenn met helderziende Odette   Ervaring van Glenn geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste Odette, onze rechtszaak is precies verlopen zoals u het gedetailleerd uitgelegd had. Echt top. U bent een zeer goede ziener. X.




Ervaring van O. met helderziende Odette   Ervaring van O. met helderziende Odette   Ervaring van O. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.




Ervaring van Steenbokske met helderziende Odette   Ervaring van Steenbokske met helderziende Odette   Ervaring van Steenbokske geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Whouw, wat een reading. Dit was super bijzonder. Dank je wel engeltje.




Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien met helderziende Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste Odette,
ik probeer al heel lang contact op te nemen , maar krijg nooit te maken. Is het mogelijk om afspraak te maken?
Ik hoor het graag.




Ervaring van Nana met helderziende Odette   Ervaring van Nana met helderziende Odette   Ervaring van Nana geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Ploep.en weg was je ineens.
Wil nog even dank je wel zeggen voor het gesprek. Wederom weer heel gedetailleerd. En dingen die je echt niet kon weten. Super.
Ik bel gauw weer voor meer inzichten.




Ervaring van R. met helderziende Odette   Ervaring van R. met helderziende Odette   Ervaring van R. geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette je bent en komt voor mij over als een professional, overtuigend, nuchter en bovenal betrouwbaar. Je schetst snel en uiterst nauwkeurig de situatie, zonder na te laten welke gevoelens er spelen. Dank voor je fraaie uiteenzetting. Graag tot een volgend contact, je hebt me opnieuw bijzonder geholpen. Nogmaals dank.




Ervaring van Glenn met helderziende Odette   Ervaring van Glenn met helderziende Odette   Ervaring van Glenn geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette. Het was geweldig wat je zei over mogelijke projecten en mijn gedachten hieromtrent. Niemand weet hierover: zat louter in mijn hoofd. Jij wist het er alweer uit te halen. Jij wist te beschrijven wat ik zelfs nooit heb uitgesproken. Tjonge, zoals ik zei: ik bel al beter met jou dan met een boekhouder :). Enfin, je bent intussen ( is ook al 4 j. en nu schrik je waarschijnlijk zelf) een toeverlaat en vertrouwenspersoon voor mij. Je bent geweldig. Jij laat iemand lachen en huilen van ontroering. De perfecte combinatie. LU xx.




Ervaring van je weet wel wie met helderziende Odette   Ervaring van je weet wel wie met helderziende Odette   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste M.ke,

Heel hartelijk dank voor jouw mailtje dat je via Support naar mij hebt gestuurd.
Ik vind het zo sympathiek en attent.

Ik wens je heel veel succes met je studie.

Warme groet, Odette.




Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Zojuist gesprek gehad met deze dame .beetje aangenaam persoon. Wat ze vertelde tja kan me helemaal niet plaatsen. Als het uitkomt odette zal ik je zeker laten weten.




Ervaring van Saba met helderziende Odette   Ervaring van Saba met helderziende Odette   Ervaring van Saba geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette jammer dat je zolang aan de telefoon consult geeft. dat je ni bereikbaar bent voor anderen. saba.




Ervaring van Saba met helderziende Odette   Ervaring van Saba met helderziende Odette   Ervaring van Saba geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Zeer gedetailleerd, altijd met hetzelfde geduld. Meelevend kijkend naar de gebeurtenissen. Mooi. Dankjewel.




Ervaring van Evelien met helderziende Odette   Ervaring van Evelien met helderziende Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Dankbaar dat het precies zo gegaan is zoals je verzekerde dat het zo zou gaan. Twee dagen na het consult is het exact gegaan zoals je zei. Dank je wel voor je bijzondere gave en het vertrouwen wat je me daardoor hebt kunnen geven na een hele lange tijd.




Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, heel veel dank voor het prachtige consult vanavond 7 januari. Alles kon ik plaatsen. Ben wel even van slag geweest, moest echt laten bezinken. Rest mij alleen nog maar volledig over te geven aan mijn pad.




Ervaring van M met helderziende Odette   Ervaring van M met helderziende Odette   Ervaring van M geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Dank je wel Odette, nu kan ik toch rustig slapen. Slaap lekker.




Ervaring van EB met helderziende Odette   Ervaring van EB met helderziende Odette   Ervaring van EB geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Afgelopen maanden heb ik je een aantal keren gesproken over een context. Ik kon het nog niet direct plaatsen omdat het nog moest gebeuren. Afgelopen week moest ik meteen aan je denken want de voorspellingen kwamen op een chronologische vertelwijze uit. Hierbij heb ik de volste vertrouwen gekregen dat het in de toekomst ook goed gaat verlopen. Je bent nml 1 vd weinige mediums die het accuraat kan vertellen. Dank je wel voor je zuivere reading. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve medium Odette, Wat heb jij een gave. Je bent voor mij nummer 1 en meer dan vijf sterren waard. Meerdere voorspellingen zijn uitgekomen, maar deze van mijn nieuwe baan was een superlegging en heb je goed gezien. Ik heb de job en begin in januari 2019. Zo gedetailleerd jij het kan vertellen kan jij als enige. Het staat niet in je profiel maar jij bent ook een sublieme mental coach voor mij. Door jou kan ik weer verder en ben ik altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Medium Odette dankjewel voor jouw mooie consulten en voor nu wens ik je fijne feestdagen en nog meer mooie voorspellingen voor 2019. Groet, Lilian.




Ervaring van Lilian met helderziende Odette   Ervaring van Lilian met helderziende Odette   Ervaring van Lilian geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  bedankt odette.




Ervaring van Geralda met helderziende Odette   Ervaring van Geralda met helderziende Odette   Ervaring van Geralda geplaatst op 13 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Bijzonder goed en bijzonder aardig.
Ik ben heel blij dat ik je mocht spreken.




Ervaring van Magda met helderziende Odette   Ervaring van Magda met helderziende Odette   Ervaring van Magda geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Een geweldig zuiver consult.
Duidelijk, verhelderend, bevestigend.
Zo mooi hoe je de persoonlijke ontwikkelingen en verdere vooruitzichten verwoorde.
Voelt goed en geeft rust.
Dankjewel Odette.
Namaste.




Ervaring van WJ met helderziende Odette   Ervaring van WJ met helderziende Odette   Ervaring van WJ geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Sorry dat de verbinding was verbroken. bel min waren op maar ik ga weer een afspraak met uw maken voor een langer gesprek met uw hoop dan dat ik een stukje verder ben. en dank uw wel voor het korte gesprek met uw groet e .




Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E met helderziende Odette   Ervaring van E geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeneindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeneindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeneindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeneindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden