Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeneindhoven.nl


  Helderzienden in Eindhoven geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Qikyra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeneindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra is de enige medium die mij alles heeft verteld. Ze heeft alles gedetailleerd verteld over mijn situatie en de hoe de personen er uitzien. Ze is tien sterren waard.




Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zeer goed medium krijgt alles correct te zien, draait niet rond de pot. Is een super medium. Een echte aanrader. Topper.




Ervaring van Karine met helderziende Qikyra   Ervaring van Karine met helderziende Qikyra   Ervaring van Karine geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Paar keer gebeld met Qikyra. Ik vond haar een lieve dame en als medium is zij zuiver. Bedankt.




Ervaring van Z met helderziende Qikyra   Ervaring van Z met helderziende Qikyra   Ervaring van Z geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wat een enorm lief en zuiver persoon, ze heeft mij zo goed geholpen. Ik voel de stuk zekerder en krachtiger mij zelf ook al heb ik nog een weg te gaan. Ze heeft me de ogen geopend over veel dingen. Ik blijf bij haar komen.
.




Ervaring van Coba met helderziende Qikyra   Ervaring van Coba met helderziende Qikyra   Ervaring van Coba geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wauw echt een zuivere medium. Ze is fantastic. Ze weet dingen zonder dat ik enige info gegeven hebt. En haar voorspellingen komen uit tot in de details. Dank u wel.




Ervaring van Lini met helderziende Qikyra   Ervaring van Lini met helderziende Qikyra   Ervaring van Lini geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Qikyra, ik wil je bedanken voor de mooie consulten die jij mij gegeven hebt in een moeilijke periode waar jij mij vertrouwen in bleef geven. Je zei steeds er komt positieven tijd naar je toe. Dit is alles is nu op mijn pad gekomen dankzij jouw vertrouwen. Je ziet de dingen goed en je bent een zuivere meduim. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Cynthia .




Ervaring van Cynthia met helderziende Qikyra   Ervaring van Cynthia met helderziende Qikyra   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra,
Is een loep zuivere medium. Ik bel al een geruime tijd. Haar voorspellingen komen uit tot de kleinste detail. Ik vind het een leuke, aardig en begaan met de mens. Een tien en een griffel.
Ik hoop je nog lang te contacten. Ook voor een praatje ben je er. Veel liefs Qikyra

.




Ervaring van Che. met helderziende Qikyra   Ervaring van Che. met helderziende Qikyra   Ervaring van Che. geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zij is erg goed in het mediumschap en heeft mij werkelijk geholpen. Als ik vragen heb bel ik haar. Heb een echt antwoord gekregen op mijn vragen. Als je een betrouwbaar antwoord wil adviseer ik daarom haar te bellen. Daarnaast is zij heel fijn om mee te praten, lief en meelevend en eerlijk.




Ervaring van Margot met helderziende Qikyra   Ervaring van Margot met helderziende Qikyra   Ervaring van Margot geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Komt meteen to the point zonder vragen stellen.
Ze voelde zeer goed aan wie ik was en wat mijn plannen waren.
Wat de toekomst betrof was ze zeer concreet.
Qikyra is een buitengewoon talent.




Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Heel goed medium. wow, ze is super goed in haar waarnemingen. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik zal je op de hoogte houden. Veel bewondering voor je kwaliteiten. Is het bellen zeker waard.
Liefs, Ram.




Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Super lief en bedankt.
X
Mel.

PS sorry dat ik wegviel.




Ervaring van Mel met helderziende Qikyra   Ervaring van Mel met helderziende Qikyra   Ervaring van Mel geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ze is in een woord fanatisch. Ik bel aan nu al ruime tijd zo af en toe en keer op keer blijft ze mij verbazen. Wil je een zuiver en puur medium die recht door zee is bel haar dan. En ze heeft een fantastisch groot hart en ze heeft echt met iedereen het beste voor.




Ervaring van Beth met helderziende Qikyra   Ervaring van Beth met helderziende Qikyra   Ervaring van Beth geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Oikyra, ik ben erg onder de indruk van jouw grote gaven. Het is net of je mijn leven even meeleeft/ ervaart. Van daaruit kijk/voel je met mij mee, en samen met mijn overgegane opoe/ oma reiken jullie mij zoveel moois aan. Waarmee ik aan de slag ga, ter ondersteuning van onze oprechte Liefde. Beide diep dank. Xx.




Ervaring van joke met helderziende Qikyra   Ervaring van joke met helderziende Qikyra   Ervaring van joke geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Beste Qikyra, we hebben je nu al meermaals gecontacteerd, en staan telkens versteld wat je ons te vertellen hebt. Als er 1 iemand is die ons vertrouwen en goed gevoel geeft ben jij het wel. Zo een prachtmens met een warm hart, gewoon super, de nummer 1 voor ons. Een dikke dank je wel voor de mooie consultaties en je weet wel. Lieve groetjes van Emiel en Angelique xxx.




Ervaring van Angelique met helderziende Qikyra   Ervaring van Angelique met helderziende Qikyra   Ervaring van Angelique geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ze is een topper. Als ik het even niet weet bel ik haar, ze blijft bij wat ze ziet en is een kei in het weer in je kracht zetten. Soms verlies ik de moed maar zij blijft geloven. Dank je, lieve schat. Liefs.




Ervaring van Dar met helderziende Qikyra   Ervaring van Dar met helderziende Qikyra   Ervaring van Dar geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ik heb u al een paar keer gesproken. Vandaag maar liefst 2x. Bijzonder hoe u alles binnenkrijgt en er zitten altijd wel dingen tussen die u ook echt goed ziet. Blij dat ik u op de lijn heb om over P te praten. Lastige situatie maar ik neem uw advies aan en laat t even zo. Liefs R (moeilijke naam).




Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ze had gelijk. Met alles. Toen mijn moeder doorkwam en begon over de ring stond ik paf en heb 'm omgedaan. Meteen daarna heb ik m'n moeder weer gevoeld en gezien. Wat een bijzonder iets. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met helderziende Qikyra   Ervaring van Vrouw met helderziende Qikyra   Ervaring van Vrouw geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra, is echt geweldig. Ze weet alles zo goed te vertellen. Alles klopt wat ze zegt. Aanrader voor deze lijn.




Ervaring van Yvonne met helderziende Qikyra   Ervaring van Yvonne met helderziende Qikyra   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zo eerlijk en zo duidelijk en zo zuiver. Je zegt waar het op staat zonder inbreng van eigen fantasie zoals de meeste "mediums" online wel doen. Je weet dingen die ik je nooit verteld hebt. Er zijn sinds ik je gesproken heb zo veel mooie dingen op mijn pad gekomen. Je ziet het precies voor je zoals het is. Ik ben door jou niet alleen dat marsmannetje van een man beter gaan begrijpen, ik begrijp mijn paard ook. Dank je wel. Ik kom heel gauw weer terug.




Ervaring van G met helderziende Qikyra   Ervaring van G met helderziende Qikyra   Ervaring van G geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wat een fantastisch gesprek heb ik met u gehad. U had exact de juiste omschrijving vd mensen uit m n verleden en omschreef mijn dierbare zoons precies zoals ze zijn. Ik weet nu ook zeker dat ik het goede pad bewandel en mag het oude negatieve achter me laten. Qikyra, nogmaals dank En tot hoor ns. X.




Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Qikyra, dank u wel voor het mooie consult. heel mooie inzichten en u kreeg mooie boodschappen door van mijn familie, dank u wel, groetjes s.b.




Ervaring van s.b met helderziende Qikyra   Ervaring van s.b met helderziende Qikyra   Ervaring van s.b geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra,
Dank je wel voor je bevestiging van mijn gevoel.
Precies wat ik dacht.
Een hele fijne gesprek.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met helderziende Qikyra   Ervaring van Angela met helderziende Qikyra   Ervaring van Angela geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Bedankt voor het overbrengen van de mooie berichten van mijn overleden grootvader en het aanvoelen van de moeilijke situatie waarin ik in zit. en uiteraard oplossingen aan te bieden. ik weet nu wat te doen. T.




Ervaring van Thierry met helderziende Qikyra   Ervaring van Thierry met helderziende Qikyra   Ervaring van Thierry geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra, je bent geweldig al wat je mij verteld is de waarheid. Je was volledig juist in hetgeen ik te horen kreeg, ik wil je nogmaals bedanken groetjes Chr.




Ervaring van C. met helderziende Qikyra   Ervaring van C. met helderziende Qikyra   Ervaring van C. geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Dank je wel lieverd, je viel weg en daarna was je in pauze. Je bent spot on en een onwijs lieve vrouw. Super goed met invoelen ik bel je gauw weer dikke kus Lana .




Ervaring van Lana met helderziende Qikyra   Ervaring van Lana met helderziende Qikyra   Ervaring van Lana geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra, is een geweldige vrouw. Alles wat zij vertelt klopt zonder ook maar iets te zeggen.
Qikyra ik wil je hartelijk bedanken, geweldige reading.
Many thanxx. Dikke kus. Tot gauw weer.




Ervaring van Cherida met helderziende Qikyra   Ervaring van Cherida met helderziende Qikyra   Ervaring van Cherida geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Qikyra. Wat ben ik onder de indruk van Uw reading geweest. De dingen die U binnen kreeg via mijn oma. Whauww, en zuiver ook nog. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat ze ziet. Zoals ik al zei, U gaat veel dieper in het zien. Ik laat zeker weten als er positief bericht is.




Ervaring van A met helderziende Qikyra   Ervaring van A met helderziende Qikyra   Ervaring van A geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Hi Qikyra, wat was het weer een bijzonder gesprek gisteren. U kreeg mijn overleden Opa en Oma door. Bijzonder welke boodschappen zij aan u doorgaven. Zelfs over mijn ouders. U zei dingen die u niet kon weten. Een gesprek met u is werkelijk bijzonder en u bent echt een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van KW met helderziende Qikyra   Ervaring van KW met helderziende Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra heeft veel verteld en alles wat ze zei is op mijn pad gekomen. Ze is eerlijk, recht door zee en zuiver.




Ervaring van Katinka met helderziende Qikyra   Ervaring van Katinka met helderziende Qikyra   Ervaring van Katinka geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wow. Geweldiggg. Ben echt onder de indruk van haar zuiverheid.




Ervaring van Monique met helderziende Qikyra   Ervaring van Monique met helderziende Qikyra   Ervaring van Monique geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wauw, wat bent u goed. U kreeg bij het gesprek meteen beelden door en kon mij alles vertellen over wie ik ben, met wie ik omga en wat mij staat te wachten. Juist omdat u alles zo gedetailleerd door kreeg, weet ik zeker dat het ook gaat uitkomen. Niemand anders heeft mij de dingen zo exact kunnen zeggen. Echt een topper.




Ervaring van KW met helderziende Qikyra   Ervaring van KW met helderziende Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeneindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeneindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeneindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeneindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden