Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendeneindhoven.nl


  Helderzienden in Eindhoven geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Tess
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendeneindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Yes 2 voorspellingen zijn uitgekomen! Jij blijft erin geloven. Nu nog de voornaamste die moet uitkomen. Thanks xx.




Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess is voor mij heel belangrijk in mijn leven zonder Tes was ik niet waar ik nu ben in dit leven, wij kennen elkaar al heel lang ik ben altijd heel wantrouwend en achterdochtig geweest en Tess helpt mij hierbij vele voor spellingen zijn werkelijkheid geworden.

Lieve Tess dank je wel voor al je liefde en dat je me altijd op mijn plaats zet, voor altijd in mijn hart liefs Clau.




Ervaring van Clau met helderziende Tess   Ervaring van Clau met helderziende Tess   Ervaring van Clau geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Super. Begripvol, vrolijk en to the point in haar voorspellingen. Een echte aanrader en een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van Saskia met helderziende Tess   Ervaring van Saskia met helderziende Tess   Ervaring van Saskia geplaatst op 3 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Thanks girl. Hormoontjes waren over the top. Ik hou je op de hoogte. Hoop dat ik kalmte kan bewaren de komende tijd. Super bedankt voor het aanhoren en je geduld.




Ervaring van Joan met helderziende Tess   Ervaring van Joan met helderziende Tess   Ervaring van Joan geplaatst op 15 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess voelt zaken, emoties detaillistisch aan. Kan personen en situaties echt heel goed lezen. Is helder, heeft humor en kan goed readen. Ze heeft een paar keer de situatie positief geread en heeft mij daardoor in een andere mindset gekregen. Ik heb ook tips gehad hoe ik met toekomstige situaties moet omgaan waar ik heel veel aan heb en weet dat dit essentieel is in het contact. Thanks Tess. Ik hou je zeker op de hoogte als er contact komt of als ik weer behoefte heb om te kletsen. Fijn weekend. Liefs x.




Ervaring van JoAn met helderziende Tess   Ervaring van JoAn met helderziende Tess   Ervaring van JoAn geplaatst op 4 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.




Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Super leuke dame. Zat spot on in haar reading. Klopt helemaal wat ze verteld. Ook een keer een positieve reading over zijn karakter. Helaas heeft hij dit niet in de afgelopen jaren aan mij laten zien. Heerlijk straight forward. Hou ik van. Dank je wel dat ik mocht spuien. Het kwam allemaal los en voel me rustiger. Ik kan het voor nu ff een plek geven. Hoop dat het lukt om mijn rust te behouden. Ik hou je zeker op de hoogte. De opleiding zorgt veel healing op dit stuk. Groetjes, de Amsterdamse ;).




Ervaring van Jo met helderziende Tess   Ervaring van Jo met helderziende Tess   Ervaring van Jo geplaatst op 7 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hey Tes heb je aan de lijn gehad en hoe wantrouwig ik ook ben en was ik kan met me hand op me hart zegen dat je voorspellingen uit zijn gekomen. Bedank hier voor en de kracht wat je me gegeven heb om
Niet op te geven. Thanks.




Ervaring van An met helderziende Tess   Ervaring van An met helderziende Tess   Ervaring van An geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess vertelde mij vorige week dat ik een nieuw huisje zou krijgen en dat is gelukt. Ze steunt mij nu al een jaar of 4 en ik ben altijd blij met haar. Ze weet precies wat ik nodig heb en kan me altijd weer rustig maken als ik in paniek ben. Ze heeft meerdere keren gelijk gehad ennik hoop dat de rest snel mag uitkomen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Bedankt Tess voor een hele duidelijke fijn gesprek. Je voelt en ziet alles goed aan en bevestigt mijn gevoel. Het klopt wel wat je zegt en dat is knap . Daarom vertrouw ik in je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte.
Nogmaals bedankt
Tot Bellens
XXX .




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hallo Tess, je bent goed in je voorspelling, laat het op me afkomen vertelde je me, is uitgekomen, ik bel je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess twee jaar geleden vertelde je dat mijn vriend zou terugkomen enkel als alles was geregeld met gerecht en kind. Hij is na drie weken al teruggekomen maar er is nog steeds niks geregeld.
Je zei dat hij daar heel druk meehad. Hij heeft nooit iets ondernomen daarin. Je hebt je erg vergist.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve dame ik heb je paar keer gesproken en echt wow zonder info kan je zo veel vertellen en alles klopt gewoon.
Veel liefst en bedankt .




Ervaring van Daysi met helderziende Tess   Ervaring van Daysi met helderziende Tess   Ervaring van Daysi geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess, je voorspelling is uitgekomen, Yes, jij bleef er in geloven, jij bent top.dikke zoen.




Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M geplaatst op 6 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hallo Tess deze avond je aan de lijn gehad zoals voorspeld, die man ging contact opnemen, is gebeurt nu nog de ander voorspellingen, bedankt Tess je bleef bij jou voorspellingen.




Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  HeyTess, je voorspelde dat het etentje doorging en de persoon negatief was op Corona, je voorspelling kwam uit dank je wel, nu de andere voorspellingen nog.




Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hallo Tess, een heel fijn 2021 met gezondheid, de basis voor alle geluk, moge de voorspelling uitkomen groetjes Martine.




Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine met helderziende Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Na zo onzeker te zijn is 1 voorspelling uitgekomen. Je zei in december Contact met die man hebben. Is vandaag gebeurt, het 1 e contact, had er niet meer in geloofd. Als nu de overige voorspellingen uitkomen, zou het top zijn, jij bleef er in geloven.je bent top dank je wel Tess.




Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M met helderziende Tess   Ervaring van M geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess, gisteren laat nog met je gesproken. Je voelde/zei dat ik goed nieuws zou krijgen mbt een opleiding. Vandaag heb ik het nieuws ontvangen. Ze betalen een gedeelte. Ik ga zsm ermee starten. De rest van je voorspellingen afwachten. Xxx.




Ervaring van Seyhan met helderziende Tess   Ervaring van Seyhan met helderziende Tess   Ervaring van Seyhan geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Ha Tess. Je zag het goed hoor. Gewoon een dikke 8 voor de toets gehaald. Hiep hoi. En natuuuuuurlijk dat 1 dame dat van me moest weten uit de klas hahaha. Doeiiiiii.




Ervaring van Adhdoos met helderziende Tess   Ervaring van Adhdoos met helderziende Tess   Ervaring van Adhdoos geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Ik bel je vaak en ben zo blij dat je me door deze lastige tijd heentrekt. Elke keer kun jij me weer in mijn eigen kracht terug zetten en ik hou van je no nonsense mentaliteit, mjah ben zelf ook een Rotterdammer, al woon ik er al heel lang niet meer jammer genoeg. Dank je Tess.
.




Ervaring van D. met helderziende Tess   Ervaring van D. met helderziende Tess   Ervaring van D. geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess is een lief en zuiver medium op korte termijn binnen een week 2 voorspellingen uitgekomen benieuwd naar de rest tot snel .




Ervaring van E met helderziende Tess   Ervaring van E met helderziende Tess   Ervaring van E geplaatst op 26 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Super gewoon.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Mijn favoriete medium. Geen gedraai, gezweef, meteen erbovenop.




Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hali Hallo, Lieve Tess, heerlijk hoe je het verwoorde, bam meteen erbovenop en ook kwa dag, je zei dat ze het zouden doen en overmaken, en ik maar twijfel en twijfelen, tot snel

B je fan.




Ervaring van B met helderziende Tess   Ervaring van B met helderziende Tess   Ervaring van B geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Ik heb Tess al een paar keer gebeld.
Ze slaat iedere keer in no time de nagel op de kop.
Een echte aanrader.
Dank U , Tess.




Ervaring van Koen met helderziende Tess   Ervaring van Koen met helderziende Tess   Ervaring van Koen geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.




Ervaring van I met helderziende Tess   Ervaring van I met helderziende Tess   Ervaring van I geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess is echt een topper. Zijn al paar dingen op korte termijn uitgekomen. Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van E met helderziende Tess   Ervaring van E met helderziende Tess   Ervaring van E geplaatst op 15 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Ik bel Tess al geruime tijd en hoe vaak ik ook bel, ze wijkt niet af van haar eerdere voorspellingen. Ik heb vaak behoefte aan bevestiging of geruststelling en dan bel ik haar.
Vorige week kon ik haar al vertellen dat een voorspelling uit was gekomen (ik heb weer contact met iemand) en vandaag sprak ik haar omdat ik een naar gevoel had over de situatie. Ze weet me dan weer gerust te stellen en dat ik de energie van een ander voel. Verder was ik blij om te vertellen dat er ondertussen nog een aantal andere dingen zijn uitgekomen die ze mij had verteld. Tess is echt een topper.
Bedankt dat je er voor me bent.




Ervaring van EM met helderziende Tess   Ervaring van EM met helderziende Tess   Ervaring van EM geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess, wat ben jij goed. Een topper op deze lijn. Ik heb je vaker gesproken en altijd komen je voorspellingen uit. Ook kan je situaties heel goed omschrijven. Het is fijn om met je te spreken, Je bent duidelijk en direct in wat je zegt ik heb heel veel aan je adviezen en voel me goed na een gesprek met jou. Ik zou een ieder aanraden een gesprek met je aan te gaan. Je bent keigoed. Down to earth niet zweverig en oprecht.
Veel liefs.




Ervaring van Len met helderziende Tess   Ervaring van Len met helderziende Tess   Ervaring van Len geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess is echt een topper. Ik bel haar soms zo vaak, dat ik me soms schaam als ik weer paniek heb. Ze krijgt me rustig en ze blijft ook bij wat ze ziet doorkrijgt. Ze helpt me echt moeilijke periodes door. Daarnaast is het ook veel lachen met haar.




Ervaring van EM met helderziende Tess   Ervaring van EM met helderziende Tess   Ervaring van EM geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Zeer tevreden over Tess, hetgeen ze aanvoelde klopte helemaal ze zat er pal op zonder dat ik ook maar 1 woord zei.
Dank je wel lieve Tess.




Ervaring van AJA met helderziende Tess   Ervaring van AJA met helderziende Tess   Ervaring van AJA geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess, ik wil je bedanken voor je geduld en hulp van de afgelopen tijd van dat ik heb gebeld. Iedere keer vriendelijk en geduldig. Is fijn om met je te praten.




Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Hoi Tess,
Bedankt voor je luisterend oor en readings. Door meditatie vind ik meer rust. Je bent SPOT ON met je voorspellingen.
We keep it real.

Grt Lin.




Ervaring van Lin met helderziende Tess   Ervaring van Lin met helderziende Tess   Ervaring van Lin geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendeneindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendeneindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendeneindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendeneindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden